Ajankohtaista

Soten välinehuolto NYT ! Webinaari 12.11.2020

Tietoa ja työkaluja välinehuoltajalle muuttuvassa toimintaympäristössä

Mikä puhututtaa välinehuollossa juuri nyt? Siitä keskustelemme jälleen tänä syksynä Soten välinehuolto NYT -ajankohtaispäivässä. Välinehuolto ja sen toimintaympäristö kehittyy ja muuttuu jatkuvasti hurjaa vauhtia. On välttämätöntä tietää uudistuksista ja päivittää oma välinehuollon osaaminen ajan tasalle.

Päivän ohjelmaan on koottu ajankohtaisimmat aiheet välinehuoltajien työn näkökulmasta. Ohjelman rakentamisessa on huomioitu myös viime vuoden osallistujien palautteet.

Välineistön huoltoprosessin hallinta, tuotteiden tarkastus ja kokoaminen ovat välinehuollon ydinosaamisaluetta ja osa laadukasta välinehuoltoa. Soten välinehuolto NYT -ajankohtaispäivä tarjoaa ajankohtaista ja uutta tietoa infektioista, välineiden pakkausprosessista sekä desinfektiosta. Tässä koulutuspäivässä kuulemme ja jaamme eri näkökulmia arjen työhön välinehuollossa. Tule mukaan keskustelemaan, kuulemaan alan huippupuhujia ja tarttumaan ajankohtaisimpaan tietoon juuri nyt. Katso ohjelma https://koulutus.fcg.fi/Koulutuskalenteri/Koulutustuote/id/10824 ja ilmoittaudu heti!

Sairaalapuhtaus ry:n vuosikokous 8.10.2020. Lisätietoa tulossa yhdistyksen omille kotisivuille-

Sairaalapuhtaus ry:n puhtausalan päivät puhtaus- ja välinehuoltoalasta kiinnostuneille järjestetään toukokuussa 2021 . Tiedotamme asiasta myöhemmin

Terveys ja Talous päivät elokuulta 2020 on siirretty. Seminaari sairaalapuhtausalaa koskevat luennot järjestetään Tampereella Tampere talossa 24.-25.8.2021.

Ilmoitamme uusista ajankohdista mahdollisimman pian!