Etusivu

TK-Tools OY on asiantuntija-, konsultointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja.

Tarjoan koulutuksen järjestäjille terveydenhuollon laitoshygienian, puhtausalan ja välinehuollon koulutuspäivien ohjelman suunnittelu- ja luennointipalveluja.

Konsultointi ja asiantuntijapalveluja tarjotaan suun terveydenhuolloille, sairaaloiden välinehuololoille ja ko. tilojen suunnittelijoille.

Kirjoitan ajankohtaisista aiheista, johon voit hankkia alaan liittyvien tuotteidesi myynnin edistämiseksi mainostilaa.

Tarjoan palveluja Suomen alan toimijoille

Tulossa välinehuollon koulutuspäivät

”Hyvällä välineistön huoltoprosessilla ja hyvillä hygieniakäytännöillä ehkäistään epidemioiden leviämistä niin, että sote-palveluiden käyttö on turvallista. Välinehuollon ammattilainen: tule mukaan Sote välinehuolto -ajankohtaispäiville, jotka järjestetään 3.-4.5. Helsingissä! Omasta osaamisesta huolehtiminen ja ajan tasalla pysyminen ovat avaintekijöitä omassa työssä onnistumiseen.


Koulutuspäivien teemoina ovat ”Välinehuoltotyö osana infektioiden torjuntaa” ja ”Ammatillista osaamista ja kokemuksista oppiminen”. Mukana useita case-esimerkkejä sekä tietysti alan huippupuhujat. Tervetuloa mukaan uusimman tiedon ääreen,  tapaamaan kollegoita ja vaihtamaan ajatuksia! 

Käy tutustumassa päivien ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan FCG:n nettisivuilla: https://koulutus.fcg.fi/koulutustapahtumat/sote-valinehuolto-12254?utm_source=emailt&utm_medium=email&utm_campaign=sotevalinehuolto