Palvelut käyttöönne

Luennointi ja koulutuspäivien ohjelmien suunnittelupalvelut

  • Takaan onnistuneet koulutuspäivät, kurssit ja luennot puitteisiinne!
  • Koulutussisältöjen suunnittelu tarpeidenne mukaisesti nopeasti!
  • Ammattitaitoinen ja ajankohtainen kurssisisältö sairaalan terveydenhuollon ja sairaalahygienian parissa työskenteleville välinehuoltajille, puhtausalan työntekijöille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Erilaisia tukipalveluita esim. välinehuoltoalaa, hygieniaa, ja johtamista koskevat luennot, koulutustilaisuudet ja kurssit 1-2 päiväiset, puheenjohtajuus koulutuspäivillä sekä ohjelmasisältöjen suunnittelu.

Koulutustilaisuuksien puheenjohtajuus
Koulutustilaisuuksien puheenjohtajuus

Asiantuntija ja konsultointipalvelut

Hygienia tulee kuulua jokaisen hoitotyön ammattilaisen päivittäiseen työskentelyyn tavalla tai toisella – tunnetko Sinä jo sairaalan esim. välinehuoltohygieniaa kosikevia toimintaohjeita ja uusia säädöksiä ?

Asiantuntevaa ja laadukasta välineistön huoltoon ja siihen liittyvien toimitilojen konsulointipalvelua asiakkaan tiloissa. Palveluja tarjotaan terveysasemille, sairaaloille, lääkäriasemille, hammashoitoloille ja muille teknistä terveydenhuollon välineistön huoltoa tarvitseville Suomessa.

Tuotteiden yksilöivä tunnistaminen ja jäljitettävyys

Palvelu ja sen laatu muodostuvat tutkittuun tietoon, ajankohtaiseen välinehuolto-ja puhtausalan kokemukseen sekä asiakkaan tarpeen mukaiseen tietoon. Palvelun tavoitteena on vahvistaa asiakkaan osaamista ja edistää asiakkaan toimintaa. Palvelut ja tuotteet tuotetaan asiantuntevasti, luotettavasti ja kohtuuhintaisina.

Ajankohtaista

Koulutuksia ja tilaisuuksia , joihin kannattaa ehdottomasti osallistua!

Tervetuloa! Kannattaa jo merkitä kalenteriin !

Tulossa ajankohtaista koulutusta

Koulutuspäivät kalenteriin ylös merkittäväksi !
Koronatilanteesta riippuen toteutetaan Webinaarina tai lähitapahtumana.
Ohjelmaa valmistellaan!

Sote puhtauspalvelut hoito-ja hoivapalveluissa 13.4-14.4.2021
Sote välinehuollon koulutuspäivät 4.5-5.5.2021

Vielä ehtii mukaan 12.11.2020.

Soten välinehuolto NYT ! Webinaari 12.11.2020

Tietoa ja työkaluja välinehuoltajalle muuttuvassa toimintaympäristössä

Mikä puhututtaa välinehuollossa juuri nyt? Siitä keskustelemme jälleen tänä syksynä Soten välinehuolto NYT -ajankohtaispäivässä. Välinehuolto ja sen toimintaympäristö kehittyy ja muuttuu jatkuvasti hurjaa vauhtia. On välttämätöntä tietää uudistuksista ja päivittää oma välinehuollon osaaminen ajan tasalle.

Välineistön huoltoprosessin hallinta, tuotteiden tarkastus ja kokoaminen ovat välinehuollon ydinosaamisaluetta ja osa laadukasta välinehuoltoa. Soten välinehuolto NYT -ajankohtaispäivä tarjoaa ajankohtaista ja uutta tietoa infektioista, välineiden pakkausprosessista sekä desinfektiosta. Tässä koulutuspäivässä kuulemme ja jaamme eri näkökulmia arjen työhön välinehuollossa. Tule mukaan keskustelemaan, kuulemaan alan huippupuhujia ja tarttumaan ajankohtaisimpaan tietoon juuri nyt.

Katso ohjelma https://koulutus.fcg.fi/Koulutuskalenteri/Koulutustuote/id/10824 ja ilmoittaudu heti! (kopio osoite ja katso)

Hammasvälineiden huolto / TK_ OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sairaalapuhtaus ry:n puhtausalan päivät puhtaus- ja välinehuoltoalasta kiinnostuneille järjestetään toukokuussa 2021 . Tiedotamme asiasta myöhemmin

Terveys ja Talous päivät elokuulta 2020 on siirretty. Seminaari sairaalapuhtausalaa koskevat luennot järjestetään Tampereella Tampere talossa syksyllä 2021.

Ilmoitamme uusista ajankohdista ja ohjelmasisällöstä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja erittäin laadukkaan palvelukokonaisuuden. Voit pyytää tarjousta ottamalla yhteyttä email karhumaki@tk-tools.fi tai puh 040 5308339

Tietoja

TK-Tools OY on asiantuntija-, konsultointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja.

Tarjoan koulutuksen järjestäjille terveydenhuollon laitoshygienian, puhtausalan ja välinehuollon koulutuspäivien ohjelman suunnittelu- ja luennointipalveluja.

Konsultointi ja asiantuntijapalveluja tarjotaan suun terveydenhuolloille, sairaaloiden välinehuololoille ja ko. tilojen suunnittelijoille.

Kirjoitan ajankohtaisista aiheista, johon voit hankkia alaan liittyvien tuotteidesi myynnin edistämiseksi mainostilaa.

Tarjoan palveluja Suomen alan toimijoille.

Yhteystiedot

TK-Tools OY
karhumaki@tk-tools.fi
puh. 040-530 8339
Helsinki